Go Back   Access World Forums > Apps and Windows > Crystal Reports

 
Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-19-2013, 12:29 PM   #1
netchie
Newly Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
netchie is on a distinguished road
Dynamic List Turns to Static List

Hello,

We're using a new database version and so we set a new data source location for my report templates. For some reasons, CR is asking for username and password after refreshing the report unlike before. So I created a read-only username and password. Everything works fine but one particular report template. All dynamic list is showing as static.
I am alreayd pulling my hair as to why there's no list to choose from.

Your help is highly appreciated.

Thanks,
netchie

netchie is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2013, 09:42 AM   #2
kevlray
Newly Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Central California
Posts: 675
Thanks: 9
Thanked 56 Times in 54 Posts
kevlray will become famous soon enough
Re: Dynamic List Turns to Static List

When you say dynamic list. I am assuming you mean a parameter with a dynamic list. You may need to refresh the parameter list in designer. I do not use dynamic lists very often. They do not seem the way I would like them to all the time.
kevlray is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2013, 01:59 PM   #3
netchie
Newly Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
netchie is on a distinguished road
Re: Dynamic List Turns to Static List

Thanks for reply kevlray.

I did that but it's still giving me the same problem. When I used a system admin account, it works fine but if I used the read-only username, it's the dynamic list becamse just a regular field to fill out.

netchie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dynamic list with 2 fields kuchinawa Forms 3 03-17-2010 01:12 AM
Value List Table vs. Static List for Drop-Downs dkinley Theory and practice of database design 7 08-01-2008 11:32 AM
dynamic selecton of data in a list box on the basis of another list box in MS Access afsheen Forms 1 04-13-2008 06:02 AM
List all assigned Static IP's scouser Queries 8 02-01-2008 11:43 AM
Dynamic Tab Control/List Box GUIDO22 Modules & VBA 6 07-19-2007 01:26 AM




All times are GMT -8. The time now is 05:13 AM.


Microsoft Access Help
General
Tables
Queries
Forms
Reports
Macros
Modules & VBA
Theory & Practice
Access FAQs
Code Repository
Sample Databases
Video Tutorials

Featured Forum post


Sponsored Links


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) copyright 2017 Access World