Go Back   Access World Forums > Apps and Windows > Crystal Reports

 
Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-31-2019, 07:38 AM   #1
jedder18
Just Livin the Dream!
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 135
Thanks: 31
Thanked 9 Times in 9 Posts
jedder18 is on a distinguished road
rpt runs with 2 parameters that must be true

The field admin_nbr_value is a multiselect.

I want the report to run only if there is an "Initial" and "Termination" selected from admin_nbr_value field; which means the client filled out 2 separate forms.

Each form has data associated with it that is being aggregated to show increase/decrease in findings.

If there is no Termination form, I don't want the Initial form and value fields to show.

The below only will show the Term data
Using Crystal 13




IF ({cc_parent_rating.p_survey_admin_nbr_Value}) = "Termination" THEN

{cc_parent_rating.p_survey_admin_nbr_Value} in ["Initial", "Termination"] and

{cc_parent_rating.p_rating_date} in {?StartTermDate} to {?EndTermDate}



All suggestions welcome...

jedder18 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2019, 08:18 AM   #2
Ranman256
Newly Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Location: KY,USA
Posts: 3,369
Thanks: 0
Thanked 742 Times in 727 Posts
Ranman256 will become famous soon enough Ranman256 will become famous soon enough
Re: rpt runs with 2 parameters that must be true

you can put the values on the form and not let users see them. set visible= false
then the report is:

if txtTermination.value and txtInitial.value then docmd.openreport "rMyReport"
Ranman256 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ranman256 For This Useful Post:
jedder18 (08-01-2019)
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] MS Access OpenRecordset parameters and too few parameters issue pke8jt Queries 7 11-06-2017 09:46 AM
[SOLVED] Error when code runs in .accde / runs fine on .accdb (AC2007) AOB Modules & VBA 20 10-01-2014 01:43 AM
Show either True, False or both True and False in query Turvoll Queries 5 11-24-2011 02:14 PM
Update query-If criteria true,value true else false in same query merc_slk Queries 3 01-11-2010 02:27 PM
displaying only true/false values that are true shrndegruv Reports 7 11-08-2004 09:55 AM




All times are GMT -8. The time now is 12:57 PM.


Microsoft Access Help
General
Tables
Queries
Forms
Reports
Macros
Modules & VBA
Theory & Practice
Access FAQs
Code Repository
Sample Databases
Video Tutorials

Featured Forum post


Sponsored Links


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) copyright 2017 Access World